MENU CATERINGU WIELKANOCNEGO 2017

 

                                                           PRZYSTAWKI

Tymbaliki drobiowe

-Tymbaliki wieprzowe

-Tatar z śledzia

-Schab po warszawsku

-Patera mięs pieczonych (szynka pieczona, karkówka w ziołach, boczek rolowany albo pieczony w majeranku)

-Jaja faszerowane z pastą jajeczną, z łososiem, oliwkami i rzodkiewką

-Jaja faszerowane z szynką

-Jaja faszerowane z pieczarkami

 

                                                                  ZUPY

-Żurek wielkanocny z jajem i biała kiełbasa

-Barszcz biały z jajkiem

-Barszcz z chrzanem lub ćwikłą

-Grzybowa z łazankami

-Krem pomidorowy z mozzarellą

                                                          DANIA GŁÓWNE

-Zrazy wołowe

-Udko z kaczki pieczone

-Pierś z kaczki z sosem malinowym

-Kaczka pieczona w całości z jabłkami w majeranku i czosnku

-Pierś z kurczaka w sosie kurkowym

-Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym lub koperkowym

-Pieczona karkówka w sosie myśliwskim

-Łosoś w sosie koperkowym

                                                              

                                                       MIĘSA PIECZONE

Szynka pieczona

-Schab z śliwką

-Karkówka w ziołach

-Pasztet

-Boczek pieczony, rolowany

-Boczek pieczony rolowany z polędwiczką

-Pasztet z dziczyzny

 

                                                          SAŁATKI

-Sałatka z tuńczykiem i  jajkiem na kruchej babeczce

-Sałatka cesarska ( mix sałat ,z pomidorem, ogórkiem, czerwoną cebulą, papryką, grillowanym kurczakiem sos vinegrette)

-Sałatka z grillowanym boczkiem (mix sałat, pomidor,ogórek,czerwona cebula,ser żółty,grillowany boczek,sos vinegrette)

-Sałatka makaronowa (makaron rurki, cebulka,oliwki,rudola,szyna,suszone pomidory, parmezan)

-Sałatka z łososie( mix sałat,pomidor,ogórek,czerwona cebula,pap[ryka,oliwki, ser feta,wędzony łosoś,)

-Sałatka ze szpinaku ( liście świeżego szpinaku, kurczak wędzony, oliwki,jajko, pomidory suszone,sler naciowy)  

 

 

                                                      NA SŁODKO

Sernik

-Babka Wielkanocna

-Szarlotka

 

Zamówienia przyjmujemy do 12.04.2017

-pod numerami telefonu: 501 041 690 lub 25 792 31 57

-lub osobiście w restauracji : Zajazd na Liwskich Mostach

Al.Solidarności 44  07-100 Węgrów

 

 

Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Pewnie nie masz nic przeciwko, ale jeśli się mylimy to w każdej chwili możesz opuścić tą stronę. Co to są ciasteczka?

Opisana polityka plików cookies odnosi się do strony internetowej mostyliwskie.pl. Ciasteczka (ang. cookies) – niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). Domyślne parametry ciasteczek pozwalają na odczytanie informacji w nich zawartych jedynie serwerowi, który je utworzył. Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, reklam i do monitorowania aktywności odwiedzających. Wykorzystujemy pliki cookies w celu: dostosowania serwisu do preferencji użytkowników, pozyskiwania anonimowych danych dotyczących sposobu, w jaki użytkownicy korzystają z serwisu, ułatwienia użytkownikom poruszania się po stronach serwisu i korzystania z niego, zapewnienia standardów bezpieczeństwa. Wszystkie nowoczesne przeglądarki pozwalają na włączenie bądź wyłączenie mechanizmu ciasteczek. Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookie, może zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej. Informacje na temat zmiany ustawień dotyczących ciasteczek w poszczególnych przeglądarkach dostępne są na poniższych stronach ich stronach. W przypadku urządzeń mobilnych informacji na temat wyłączenia plików cookies szukaj w dołączonej instrukcji urządzenia.

Zamknij