Organizacja przyjęć okolicznościowych

Masz dość gotowania?
Nie chce ci się stać całej imprezy w kuchni przygotowując potrawy dla gości?
Zmywanie nie jest twoim hobby?
Zajazd na Liwskich Mostach odciąży cię w tym problemie. Serdecznie zapraszamy na zorganizowanie przyjęcia w naszym lokalu. Duża, oddzielna sala pomieści 100 osób. Przyjazna atmosfera sprawi, że poczują się Państwo wyjątkowo. Personel w zgranym zespole zaspokoi wszelkie oczekiwania. Dodatkowym atutem jest parking, który pomieści nawet najliczniejszych przyjezdnych gości. Poniżej przedstawiamy propozycje menu od 60 zł, lecz możemy je dostosować do Państwa potrzeb 🙂

MENU PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWEGO ZA 60 ZŁ

I DANIE, ZUPA (dwie do wyboru):
– Rosół królewski z makaronem
-Flaki
– Krem  pomidorowy  z mozarellą lub grzankami
– Krem grzybowy z groszkiem ptysiowym
-Krem brokułowy z grzankami

II DANIE (dwa do wyboru):
– Kotlet  schabowy  z pieczarkami  i serem
– Kieszeń schabowa z serem i szynką
– Kotlet po sztygarsku (schab, boczek, ser, ogórek)
– Devolay z serem feta i szpinakiem, cebulką papryką i serem
– Udka zapiekane
– Pieczone udka z kurczaka z majerankiem i czosnkiem
– Karkówka w sosie myśliwskim lub pieczeniowym
– Karkówka po staropolsku
– Roladki schabowe nadziewane boczkiem, ogórkiem, cebulką w sosie
– Sznycle z indyka w sosie warzywnym

DODATKI DO DAŃ:
– Ziemniaki  z koperkiem
– Ziemniaki  puree
– Ziemniaki opiekane w ziołach
– Kluski śląskie

SURÓWKI:
– Bukiet warzyw
– Duszona marchewka z groszkiem
– Z kapusty białej
– Z kapusty pekińskiej
– Mizeria (sezonowo)
– Sałata (sezonowo)

ZIMNA  PŁYTA  

 PRZYSTAWKI (9 do wyboru) :
Patera wędlin:
– Szynka
– Polędwica
– Salami
Pasztety:
– Pasztet z żurawiną lub borówką
Dania z jaj ( 2 rodzaje do wyboru):

– Jajka  faszerowane  pastą łososiową
– Jajka faszerowane  pastą  pieczarkową
– Jajka  faszerowane  szynką
– Jajka z majonezem i szczypiorkiem
Dania z ryb ( do wyboru 3 rodzaje w ramach  jednej  przystawki):
– Śledź w  oleju, po kaszubsku  i  w  śmietanie
– Śledź po węgiersku
– Śledź myśliwski (z grzybami)

SAŁATKI (2 do wyboru):
– Gyros z kurczaka
– Sałatka z szynką, serem i ananasem
– Sałatka z makaronem  ryżowym
– Sałatka z marynowanymi  pieczarkami
– Sałatka jarzynowa
– Sałatka z kulkami  mięsnymi  w ziarnach  sezamu  na mieszance  sałat
– Sałatka po grecku
– Sałatka z kurczakiem w tortilli
– Sałatka z krewetkami (za dopłatą)

PRZYSTAWKI:
– Nuggetsy  z sosem czosnkowym
– Tortille z kabanosem lub szynką
– Szynka nadziewana musem chrzanowym w galarecie
– Pomidory  z serem  z sosem czosnkowym lub mozarellą
– Zestaw  zakąskowy  z marynowanych  grzybów, papryki  i ogórków

Napoje  zimne  oraz  ciepłe bez ograniczeń (woda z miętą i cytryną, soki niegazowane, pepsi itp.)
Tort, alkohol we własnym zakresie.

ZA DOPŁATĄ:
Tort – 8zł/os.
Ciasto – 6zł/os.
Deser -8zł/os.
Tatar – 6zł/os.
Stół wiejski – 15zł/os.
Dania z dziczyzny  pieczonej w warzywach:
– Gulasz
– Karkówka pieczona w sosie myśliwskim
– Szynka pieczona w sosie myśliwskim

Serdecznie  zapraszamy  do skorzystania  z naszej oferty.

MENU PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWEGO ZA 75 ZŁ

I DANIE, ZUPA (dwie do wyboru):
– Rosół królewski z makaronem
-Flaki
– Krem  pomidorowy  z mozarellą lub grzankami
– Krem grzybowy z groszkiem ptysiowym
-Krem brokułowy z grzankami

II DANIE (dwa do wyboru):
– Kotlet  schabowy  z pieczarkami  i serem
– Kieszeń schabowa z serem i szynką
– Kotlet po sztygarsku (schab, boczek, ser, ogórek)
– Devolay z serem feta i szpinakiem, cebulką papryką i serem
– Udka zapiekane
– Pieczone udka z kurczaka z majerankiem i czosnkiem
– Karkówka w sosie myśliwskim lub pieczeniowym
– Karkówka po staropolsku
– Roladki schabowe nadziewane boczkiem, ogórkiem, cebulką w sosie
– Sznycle z indyka w sosie warzywnym

DODATKI DO DAŃ:
– Ziemniaki  z koperkiem
– Ziemniaki  puree
– Ziemniaki opiekane w ziołach
– Kluski śląskie

SURÓWKI:
– Bukiet warzyw
– Duszona marchewka z groszkiem
– Z kapusty białej
– Z kapusty pekińskiej
– Mizeria (sezonowo)
– Sałata (sezonowo)

III DANIE:
Miks pierogów z barszczykiem
– Krokiety z barszczykiem
– Paszteciki z barszczykiem

SAŁATKI (3 do wyboru):
– Gyros z kurczaka
– Sałatka z szynką, serem i ananasem
– Sałatka z makaronem  ryżowym
– Sałatka z marynowanymi  pieczarkami
– Sałatka jarzynowa
– Sałatka z kulkami  mięsnymi  w ziarnach  sezamu  na mieszance  sałat.
– Sałatka po grecku
– Sałatka z kurczakiem w tortilli
– Sałatka z krewetkami (za dopłatą)

 

Przystawki:
– Nuggetsy  z sosem czosnkowym
– Pomidory z serem z sosem czosnkowym lub mozarellą
– Tortille z kabanosem lub szynką
– Zestaw  zakąskowy  z marynowanych  grzybów, papryki  i ogórków
– Szynka nadziewana musem chrzanowym w galarecie

ZIMNA  PŁYTA 

 Przystawki:
Patera wędlin:
– Szynka
– Polędwica
– Salami
Pasztety:
– Pasztet z żurawiną lub borówką
Dania z jaj ( 2 do wyboru):

– Jajka  faszerowane  pastą łososiową
– Jajka faszerowane  pastą  pieczarkową
– Jajka  faszerowane  szynką
– Jajka z majonezem i szczypiorkiem
Dania z ryb ( do wyboru 3 rodzaje w ramach  jednej  przystawki):
– Śledź w  oleju, po kaszubsku  i  w  śmietanie
– Śledź po węgiersku
– Śledź myśliwski (z grzybami)
– Śledź z orzechami i śliwką

Napoje  zimne  oraz  ciepłe bez ograniczeń (woda z miętą i cytryną, soki niegazowane, pepsi itp.).
Tort, alkohol we własnym zakresie.

ZA DOPŁATĄ:
Tort – 8zł/os.
Ciasto – 6zł/os.
Deser -8zł/os.
Tatar – 6zł/os.
Stół wiejski – 15zł/os.
Dania z dziczyzny  pieczonej w warzywach:
– Gulasz
– Karkówka pieczona w sosie myśliwskim
– Szynka pieczona w sosie myśliwskim
– Kelner  do roznoszenia  alkoholu

Dzieci do 3 lat bezpłatnie, 4-8 lat 50% ceny.
Serdecznie  zapraszamy  do skorzystania  z naszej oferty.

MENU PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWEGO ZA 90 ZŁ

I DANIE, ZUPA (dwie do wyboru):
– Rosół królewski z makaronem
– Rosół z kołdunami
– Flaki   z kulkami  mięsnymi
– Krem  pomidorowy  z mozarellą lub grzankami
– Krem grzybowy z groszkiem ptysiowym
-Krem brokułowy z grzankami

II DANIE (dwa do wyboru):
– Kotlet  schabowy  z pieczarkami  i serem
– Kieszeń schabowa z serem i szynką
– Kotlet po sztygarsku (schab, boczek, ser, ogórek)
– Devolay z serem feta i szpinakiem, cebulką papryką i serem
– Udka zapiekane
– Pieczone udka z kurczaka z majerankiem i czosnkiem

DODATKI DO DAŃ:
– Ziemniaki  z koperkiem
– Ziemniaki  puree
– Ziemniaki opiekane w ziołach
– Frytki

SURÓWKI:
– Bukiet warzyw
– Duszona marchewka z groszkiem
– Z kapusty białej
– Z kapusty pekińskiej
– Mizeria (sezonowo)
– Sałata (sezonowo)

III DANIE:
– Karkówka w sosie myśliwskim lub pieczeniowym
– Karkówka po staropolsku
– Zrazy wieprzowe faszerowane boczkiem, ogórkiem i cebulką
– Roladki schabowe nadziewane boczkiem, ogórkiem, cebulką w sosie
– Schab faszerowany w sosie pieczarkowym
– Pierś z ananasem, serem i żurawiną
– Kieszonki z indyka w sosie grzybowo śmietanowym
– Sznycle z indyka w sosie warzywnym
– Polędwiczki w sosie kurkowym lub śmietanowym

 

DODATKI:
– Kluski śląskie
– Ryż
– Kasza gryczana
– Kopytka

SURÓWKI:
– Buraczki zasmażane
– Młoda kapusta zasmażana (sezonowo)
– Kapusta czerwona

ZIMNA  PŁYTA 

 PRZYSTAWKI:
Patera wędlin:
– Szynka
– Polędwica
– Salami
Pasztety:
– Pasztet z żurawiną lub borówką
Dania z jaj ( 2 do wyboru):

– Jajka  faszerowane  pastą łososiową
– Jajka faszerowane  pastą  pieczarkową
– Jajka  faszerowane  szynką
– Jajka z majonezem i szczypiorkiem

Dania z ryb ( do wyboru 3 rodzaje w ramach  jednej  przystawki):
– Śledź w  oleju, po kaszubsku  i  w  śmietanie
– Śledź z orzechami i śliwką
– Śledź po węgiersku
– Śledź myśliwski (z grzybami)
– Ryba  po grecku
– Łosoś w musie chrzanowym

SAŁATKI (3 do wyboru):
– Gyros z kurczaka
– Sałatka z szynką, serem i ananasem
– Sałatka z makaronem  ryżowym
– Sałatka z marynowanymi  pieczarkami
– Sałatka jarzynowa
– Sałatka z kulkami  mięsnymi  w ziarnach  sezamu  na mieszance  sałat.
– Sałatka po grecku
– Sałatka z kurczakiem w tortilli
– Sałatka z krewetkami (za dopłatą)

Przystawki:
– Nuggetsy  z sosem czosnkowym
– Tortille z kabanosem lub szynką
– Pomidory  z serem  z sosem czosnkowym lub mozarellą
– Zestaw  zakąskowy  z marynowanych  grzybów, papryki  i ogórków
– Sałatka jarzynowa w szynce

Patera galaret:
– Schab  po warszawsku
– Schab ze śliwką i morelą
– Galaretka  drobiowa z jajkiem, groszkiem i marchewką
– Szynka nadziewana musem chrzanowym w galarecie

Napoje  zimne  oraz  ciepłe bez ograniczeń (woda z miętą i cytryną, soki niegazowane, pepsi itp.).
Stół kawowy.

ZA DOPŁATĄ:
Tatar: – 6zł/os.
Tort – 8zł/os.
Ciasto – 6zł/os.
Deser -8zł/os.
Stół wiejski – 15zł/os.
Dania z dziczyzny  pieczonej w warzywach:
– Gulasz
– Karkówka pieczona w sosie myśliwskim
– Szynka pieczona w sosie myśliwskim

Dzieci do 3 lat bezpłatnie, 4-8 lat 50% ceny.
Serdecznie  zapraszamy  do skorzystania  z naszej oferty.

dav
dav
bty
bty
bty
bty
burst

Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Pewnie nie masz nic przeciwko, ale jeśli się mylimy to w każdej chwili możesz opuścić tą stronę. Co to są ciasteczka?

Opisana polityka plików cookies odnosi się do strony internetowej mostyliwskie.pl. Ciasteczka (ang. cookies) – niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). Domyślne parametry ciasteczek pozwalają na odczytanie informacji w nich zawartych jedynie serwerowi, który je utworzył. Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, reklam i do monitorowania aktywności odwiedzających. Wykorzystujemy pliki cookies w celu: dostosowania serwisu do preferencji użytkowników, pozyskiwania anonimowych danych dotyczących sposobu, w jaki użytkownicy korzystają z serwisu, ułatwienia użytkownikom poruszania się po stronach serwisu i korzystania z niego, zapewnienia standardów bezpieczeństwa. Wszystkie nowoczesne przeglądarki pozwalają na włączenie bądź wyłączenie mechanizmu ciasteczek. Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookie, może zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej. Informacje na temat zmiany ustawień dotyczących ciasteczek w poszczególnych przeglądarkach dostępne są na poniższych stronach ich stronach. W przypadku urządzeń mobilnych informacji na temat wyłączenia plików cookies szukaj w dołączonej instrukcji urządzenia.

Zamknij